Into Your Body

Ground yourself in your life

Didgeridoo lessons 1 on 1

In mijn lessen leer ik je om met plezier de didgeridoo te spelen. Voor zoveel mensen geeft het bespelen van de didgeridoo een gevoel van thuiskomen en een diepe ontspanning en dit is iets dat ik heel graag deel!

Ik kan je leren hoe je zelf het diep drone geluid kunt maken, de ciculaire ademhaling via verschillende technieken of het werken aan ritmisch spelen en nieuwe geluidjes en de wobble. Je kunt bijna allesbereiken door je gezichtsspieren en je hele lichaam te ontspannen. Vaak begin ik mijn les dan ook met wat ontspanningsoefeningen om tot een rustige gemoedstoestand te komen.

Behalve dat het luisteren naar het geluid van de didgeridoo een diepe ontspanning en zelfs trance kan brengen, komt er steeds meer onderzoek naar voren dat het zelf bespelen van de didgeridoo een zeer positieve invloed op zowel je mentale als lichamelijke gemoedstoestand heeft.

Next Post

Previous Post

© 2024 Into Your Body

Theme by Anders Norén